Energetische behandeling

Energetische behandeling bij mij in de studio of in je eigen leefomgeving (thuis of werkplek)

Herken je dit?

  • Je voelt een onbeduidende energie of pijn in je lichaam die je niet kan benoemen
  • Je ervaart een bepaalde negativiteit om je heen.
  • Je hebt behoefte aan soort energetische opschoning in je lijf omdat er iets in jou of in je leefomgeving niet stroomt.

Energetische behandeling kristallen

Dit ga jij ervaren

Door de energetische behandeling ga jij na afloop ervaren dat emoties en of gevoelens een plaats hebben gekregen. Je zal meer vreugde, openheid en innerlijke rust gaan ervaren. De eerdere negativiteit heeft plaats gemaakt voor een frisse stroom in je lijf en je leefomgeving.

Het is ook mogelijk om een ‘healing’ op afstand te ontvangen. Op afstand ben ik ongeveer 30 minuten met U bezig. Wilt U hiervoor een afspraak maken dan kunt U dit vermelden in uw bericht.

Voor een energetische behandeling met kristallen gaat u naar deze pagina:

 Kristallen 

 

 

Tijdens de energetische behandeling stem ik mij af op jouw energieveld en zoek naar de blokkade. Deze kan in je lichaam, je mind, energetisch veld of op celniveau zitten. Ik verbind je uiteindelijk met je oorspronkelijke bron en maak als het ware nieuwe bedradingen aan en herstel de oude. Wat jij ( of de ruimte) niet meer nodig heeft wordt getransformeerd. Soms gebruik ik hierbij kristallen. Kristallen kunnen soms een poort /deur zijn naar het onzichtbare (jouw bron) waar ik soms niet bij kan.