Hi, Ik ben Monique

Begeleider op het pad naar binnen

Het is mijn missie om jou te begeleiden op het bewandelen van jouw pad. Dit kan het pad van de Yogi zijn. Ik noem het graag het pad van jezelf.

Als je dit pad opgaat kun je vreugde en passie voor het leven voelen waar je ook bent in wat voor situatie jij je ook bevind.

Dit pad neemt jou mee naar BINNEN. Waar je aandacht vind voor je lichaam en je emoties. Met de prana/Chi die door je lichaam stroomt maak je ruimte. Ruimte voor je WARE ZELF.

Dit is niet altijd de makkelijkste weg ( ik spreek uit ervaring ). Wel het pad waar jij je authentieke zelf mag ontmoeten.

Echt Yoga ervaren

In deze tijd waarin de buitenwereld invloed heeft op hoe we denken en handelen nodig ik je uit om via Yoga een laag dieper te gaan. Buiten je gedachten in het hier, bewust worden van je adem, je lichaam en je mind. Echt Yoga ervaren.

Naast de Yin Yoga zet ik ook Pranayama, Meditatie en Yoga Nidra in tijdens groepssessie en op maat gemaakte trajecten voor individuen.

Daarnaast werk ik ook energetisch op zowel lichamelijk als ruimtelijk niveau ( met o.a. kristallen en lichtcodes) om oude belastende energieën op te ruimen. Dit kan ook gebeuren tijdens een van mijn lessen.

Bedrijfsmatige lessen

Door mijn werkervaring bij internationale commerciële bedrijven weet ik goed een brug te bouwen tussen de bedrijfswereld en je team/jou als individu. Ik nodig je uit om contact op te nemen met mij als je vanuit jouw organisatie gebruik wilt maken van mijn diensten.

Mijn expertises

Naast mijn opleiding als Yin Yoga docente bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam heb ik o.a. deze trainingen gevolgd:

  • Yoga Nidra
  • Pranayama
  • Ademtechnieken ( Adem als medicijn)
  • Yin Yoga en Chronische klachten
  • Oneness Awakening
  • Oneness Awareness
  • Kristalhealing 
  • Reiki

Samenwerking – vrienden van Monique

De Bowspring en Yoga Studio te ‘s-Hertogenbosch. Hier geef ik Yoga- adem- en meditatielessen. Tevens een locatie waar ik healingen geef.

Clear Minds: In het werk-fit programma van Clear Minds geef ik adem- en meditatielessen.

Simpel-MaR pure health te Drunen. Gemeenschappelijke visie en zielsmissie. 

Verlicht-Zijn te Tilburg: Uitwisseling van energie en bewustzijnsontwikkeling

Eigen Studio

Je bent van harte welkom in mijn huiselijke Studio in het centrum van Den Bosch, waar ruimte is voor een kleine groep yogi’s,  die ik de volledige aandacht kan geven. ( dit is tijdelijk niet mogelijk wegens Corona)

LIVE en ONLINE

En natuurlijk het online platform waar ik wekelijks les geef en waar jij op een eenvoudige toegankelijke manier, op afstand, deel kunt nemen aan mijn lessen.

Lieve mensen ik hoop jullie van harte te ontmoeten bij een van mijn lessen in de huiskamer Studio of Online.

Namasté

Monique

Monique Nieuwenhuijsen

Monique is een fijne vrouw, waar ik me heel veilig bij voel en alles bespreekbaar heb kunnen maken ondanks de lichte schaamte die bij mij nog zat op bepaalde onderwerpen. Ik denk dat juist je spirituele healing een onderscheidend vermogen van je is. Ik heb zelfs het gevoel dat je één van de weinige bent in mijn leven die mij echt begrepen heeft in hetgeen wat er speelt.

Melanie

Yoga, meditatie en healing/energetische verandering

Vooral de begeleide meditaties vind ik fijn. Ik ben rustiger, dankbaar en het fijne gevoel dat ik iets goeds gedaan heb voor mezelf.
Mirjam

Meditatie

Ik leer mijn gewoontes beter begrijpen en ik kom in contact met diepe weggestopte herinneringen. Monique, je bent ontzettend goed in wat je doet en je voelt goed aan wat iemand nodig heeft. De meditaties en de healingen hebben mij heel veel gebracht.
Babette

Yoga Nidra, Mindfull lessen 1:1 met meditatie, adem en coaching