Kristallen en mineralen

Ik ben verheugd om de kracht van de kristallen te mogen doorgeven aan iedereen die behoefte heeft aan het nieuwe licht van de aarde.De interesse voor deze soms ‘ruwe bolsters’ is de laatste decennia opmerkelijk gegroeid.

Niet opmerkelijk aangezien wij als mens op de drempel staan van een nieuwe tijd.
Natuurlijke kristallen hebben een belangrijke taak op aarde. Diep in de aarde bevinden zich enorme kristalgroepen, die op belangrijke punten in de aarde geplaatst zijn om balanceren van de aarde te creëren.
Ook wel het elektromagnetische veld om de aarde genoemd. Dit veld zit ook om ons hart. De roep van het hart( hartcoherentie)van de mensheid vraagt om uit de dualiteit te stappen en vanuit liefde en vertrouwen te gaan leven. Uiteindelijk om je authentieke pad te gaan bewandelen.
Kristallen zijn juist in deze tijd prachtige helpers om ons hierin te ondersteunen.

Zij dragen de trilling (energie) van het fijnstoffelijke lichaam van de mens. Zij weerspiegelen onze Oorsprong en tonen ons de weg naar het licht. 
Tijdens een healing zie ik de gouden lijnen die verbonden zijn vanuit het lichaam met het universum.
Door de wereld waarin wij nu leven zijn deze draadjes dof geworden. Ze dragen minder licht bij zich.
D.m.v. het maken van een nieuwe verbinding met jou en eventueel met je persoonlijke kristal kom je makkelijker bij je authentieke zelf.

kristallen en mineralen
De kristalhealing van Monique was echt een kado. Ik heb stilte, liefdevolle zachtheid, verschillende sensaties waaronder bepaalde beelden, koude en warmte ervaren. Na de healing voelde ik me een stuk lichter, opgeschoond en meer in verbinding met mijn eigen energie. Monique gaf mij een mooie reminder mee waar ik sindsdien veel aan heb.
Laura Pijnenborgh

yogadocente