Monique Nieuwenhuijsen

Monique Nieuwenhuijsen

Met de antwoorden op deze 3 vragen kan jij al die volgende stap maken

Lichaamsbewustwording, spiritualiteit, verbinding met je authentieke zelf, yoga en meditatie. Dat zijn onderwerpen die mij enorm intrigeren. Mijn missie is met de start van dit bedrijf ‘mijn’ mensen te inspireren. Ik wil ze graag helpen om zichzelf de vragen te stellen:  Is hetgeen wat ik doe, dat wat ik echt moet doen? Wie ben ik nu echt? Hoe vind ik mijn pad? Hoe komt het dat …?

Deze vragen houden mij persoonlijk al lang bezig. En ik kan oprecht zeggen dat vanaf het moment dat ik me ben gaan verdiepen in deze materie dat ik een ander mens ben geworden. Ik kan nu kijken naar mijn 3e persoon. Hierdoor ben ik me bewust van mijn denken, voelen en handelen. Nu ‘zie’ ik wat ik doe. 

Op internet zijn er al veel mooie blogs te vinden en het valt me steeds op wat een waardevolle informatie er in deze blogs gepost wordt! Vaak worden deze blogs geschreven door ervaringsdeskundigen en dat deed me beseffen hoe krachtig en effectief dit is. Dat waarover ik schrijf leef ik graag voor en mede hierdoor realiseer ik mij hoeveel ik zelf over te dragen heb.

Nu kan ik zelf best wat eigen ervaringen delen maar ben ik vooral op zoek naar onderwerpen die jou bezig houden om over te schrijven. Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om je uit te nodigen om de volgende blogs mee voor te bereiden.

Mijn doel is je te helpen je authentieke zelf te vinden. Ik wil je helpen je lichaamsbewustzijn te vergroten, krachtig, prettiger en meer ontspannen in het leven te gaan staan. 

De onderwerpen zijn zelfs interessant als je beroepsmatig met deze materie. Daarom 3 vragen aan jou, gerelateerd lichaamsbewustwording, spiritualiteit, verbinding met je authentieke zelf, yoga en meditatie. 

  1. Wat is je meest dringende vraag?
  2. Waar lig jij wakker van?
  3. Wat wil je graag bereiken de komende tijd en heb jij nodig?

Ik zal uit de reacties de meest genoemde onderwerpen pikken en daarover schrijven de komende tijd. Vervolgens vraag ik jou dan om je eigen wijsheid en ervaringen bij te dragen door te reageren op de stukken.

Het idee is dat er zoveel mogelijk lezers aan de conversatie deelnemen…

Dus beantwoord hieronder in de commentaren de 3 vragen en neem deel!

0 reacties